PURE ONTSPANNING

ONTSPANNENDE MASSAGES

 

Een ontspanningsmassage is genieten op z’n puurst. Het is een zachte en vriendelijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het verzacht (chronische) pijn, maakt spieren soepel, verlicht stress en spanning én zuivert je lichaam.

45 minuten: € 44.00

60 minuten: € 54.00

90 minuten: € 84.00

HOT STONE MASSAGES

 

Helend en diep ontspannend. Onze hotstone massage is een heilzaam cadeau voor je lichaam en geest. Aangenaam warme basaltstenen, natuurlijke warme olie en de zachte handen van onze ervaren masseurs. Samen een weldaad voor je spieren. Je voelt de werking tot diep in je lichaam. Ervaar de kracht van eeuwenoude vulkaanstenen en hedendaagse massagetechnieken.

60 minuten: € 59.00

MASSAGE MET LICHAAMSPAKKING

 

Een lichaamspakking is niet alleen ontspannend, het is een cadeautje voor je huid!
Een lichaamspakking hydrateert, stimuleert, ontgift, zuivert en verzacht de huid.

Eerst wordt de huid gescrubd, daarna volgt een heerlijke ontspannende massage en wordt de pakking (naar keuze) aangebracht. 

U heeft bij ons de keuze uit 3 verschillende pakkingen.

– Algen:
Heeft een zuiverende en ontgiftende werking.
– Chocolade:
Cacao zorgt ervoor dat de hormonen endorfine en serotonine vrij komt, wat zorgt voor een ‘happy’ gevoel en vermindering van stress.
– Rozemarijn:
Heeft een ontstekingsremmende werking en vermindert kramp in de spieren.

75 minuten: € 74.00

DUO MASSAGE

Genieten met z’n tweeën! Combineer ontspanning met gezelligheid tijdens een duo behandeling en genieten jullie samen van een heerlijk ontspannen massagebehandeling in één behandelruimte. Deze behandeling wordt tegelijk bij jullie uitgevoerd; op deze manier kunnen jullie samen genieten van de ultieme ontspanningsbeleving.

De duo massage leent zich uitstekend om cadeau te doen aan b.v. een toekomstig bruidspaar of als verjaardagscadeau. Je kan de duo massage natuurlijk ook cadeau doen aan je partner en zo samen genieten.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

45 minuten: € 87,50

60 minuten: € 107,50

90 minuten: € 173,00

© 2019 RELAX! Massage & Wellness Zandvoort