PUT YOUR BODY IN GOOD HANDS AND RELAX....

Massage Wellness Zandvoort ontspanning hotstone relax relaxing ontspannen treatmens hoofdpijn fibromylagie zwanger hoofdpijn rugklachten

 

Een massage is genieten op z’n puurst. Het is een zachte en vriendelijke manier om je lichaam te ontspannen. De massages van Nadine geven je echter meer. Veel meer. Het verzacht (chronische) pijn, maakt spieren soepel, verlicht stress en spanning én zuivert je lichaam.

Iedere massage wordt op maat gemaakt en per keer afgestemd op wat je op dat moment het meest nodig hebt. De behandeling bestaat niet uit 1 massagevorm maar er worden verschillende technieken door elkaar gebruikt om het beste resultaat te krijgen!

45 minuten: € 44.00

60 minuten: € 54.00

90 minuten: € 84.00

 

De hotstone massage is een lichaamsbehandeling waarbij een ontspanningsmassage is gecombineerd met warme basaltstenen.

De warmte van de stenen dringt diep door in weefsel, spieren, botten en gewrichten. Het werkt ontspannend; opgehoopte afvalstoffen worden losgemaakt en uw lichaam wordt gezuiverd van stress.

Hotstone massages zijn heel geschikt bij spanningen, stress, spijsverteringsproblemen, spierpijn, gewrichtsproblemen, rug-en nekklachten en een slechte doorbloeding.

De hotstone massage is de ultieme otspanningsmassage!

60 minuten: € 57,50

Hotstonemassage2.jpg