KLACHTGERICHTE MASSAGES

Back Massage

KLASSIEKE MASSAGES

 

De Klassieke Massage, ook wel Zweedse massage genoemd,  is vooral gericht op  het soepel(er) maken van de spieren. Het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen..

30 minuten: 32,50

45 minuten: 42,50

60 minuten: 52,50

ANTI-HOOFDPIJN MASSAGES

 

Het doel van de anti-hoofdpijnmassage is ontspanning en verlichting van de hoofdpijn. De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.

45 minuten: 42,50

KLACHTGERICHTE MASSAGES

ANTI-HOOFDPIJN MASSAGES

 

Het doel van de anti-hoofdpijnmassage is ontspanning en verlichting van de hoofdpijn. De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.

45 minuten: € 44.00

KOSTEN LIBOSAN PIJNBESTRIJDING

Kuur van 5 behandelingen van 45 minuten € 215.00

Kuur van 10 behandelingen van 

45 minuten € 400.00

LIBOSAN PIJNBESTRIJDING THERAPIE

 

Heb jij klachten aan je beweegsysteem? Wil jij weer pijnvrij bewegen?

Dan is de Libosan Therapie voor jou een uitkomst!

De Libosan Therapie is een combinatie van verschillende technieken die diverse klachten uitgebreid behandelen. Met de Libosan Therapie ligt de focus niet slechts op de pijnplek, maar op het geheel. De basis van de Libosan Therapie is het corrigeren van het bekken. Wanneer het bekken scheef staat, is de kans op verdere klachten enorm…. Nek, schouders, rug of migraine kunnen allemaal het gevolg zijn van een bekken scheefstand!

De combinatie van manuele technieken waarbij het bekken en de wervels gecorrigeerd kunnen worden, met de korte, afwisselende maar intensieve massagetechnieken, zorgt voor optimaal resultaat. De massagetechnieken zijn niet fijn en soms even pijnlijk maar duren slechts even. Eén van de voorwaarden voor deze behandeling is dat de behandelingskuur af moet worden gemaakt. Om de behandeling compleet te laten slagen is een langzame afbouw, met een vaste controle eens in de zes á acht weken een must. Je zal dan ook merken dat de klachten niet helemaal over zijn, of dat de controle na zes of acht weken nog wel belangrijk is.

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Begonnen wordt met eenmaal per week, wanneer de klachten afzakken zal dit eens per twee weken worden en zo verder. De behandeling zal per persoon verschillen, maar ook per keer.

De Libosan Therapie is o.a. geschikt voor de behandeling van:

Nekklachten, hoofdpijn, tennis-, muis- en golfarm, slijmbeursontsteking in de schouder, frozen sholder, liesklachten, knie- en enkelklachten

 

Het is belangrijk dat de therapie moet worden afgemaakt om te voorkomen dat de klacht terug blijft komen!

 

BEKKEN CORRECTIE

 

Veel klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan door een beenlengteverschil. In veel gevallen is een bekkenscheefstand hiervan de oorzaak en kunnen de wervels in de wervelkolom verschuiven. De gevolgen hiervan zijn legio; rugpijn, bewegingsbeperking in schouders en nek en pijnklachten.

Tijdens de hele behandeling heeft de cliënt een actieve rol door te bewegen, terwijl de masseur corrigerende handelingen uitvoert. 

45 minuten: € 44.00

TENNIS, GOLF- EN MUISARM THERAPIE

Een tennisarm of tenniselleboog is een zeer pijnlijke ontsteking van bepaalde pezen naast de elleboog. De pijn is voelbaar bij inspanning en maakt sommige bewegingen bijna onmogelijk.

De onderliggende oorzaak voor het ontstaan van deze aandoeningen is in veel gevallen overbelasting en wordt veroorzaakt door andere oorzaken zoals nek,-of schouderproblemen. 

De duur van het herstel kan zonder therapie variëren van 3 maanden tot 2 jaar. Een stevige aanpak van verband houdende spieren en de schoudergordel kan de duur van herstel enorm verkorten.

30 minuten:  € 34.00

MEDICAL TAPE

Als spieren niet goed functioneren, kan dat een scala aan klachten en aandoeningen veroorzaken. Deze tapemethode is ontwikkeld met de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen. Dit elastische tape ondersteunen de spieren in hun functie, zonder daarbij de beweging te beperken. Aangedane spieren kun je zo behandelen en hierbij activeer je het lichaamseigen herstelproces. De tape kan meerdere dagen blijven zitten zonder nadelige bijwerkingen. U kunt er zelfs mee douchen. Omdat de tape gewoon kan blijven zitten, draagt deze bij aan een 24 uurs behandeling.

Werking Medical Taping

De tape tilt als het ware de bovenste huidlaag op, waardoor het volume van de huidlaag groter wordt. Dit verbetert de doorbloeding, waardoor voedingstoffen beter kunnen worden aangevoerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Ook wordt door de liftende werking van de tape de druk op de zenuwen verminderd.

Toepassing Medical Taping

Tijdens de ontwikkeling van deze methode bleek al snel dat het toepassingsgebied veel ruimer was dan alleen het behandelen van spieren.

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Verstuikte enkel, zweepslag (spierscheur), tenniselleboog, golfelleboog, hielspoor, artrose klachten, bekkeninstabiliteit, frozen shoulder, bloeduitstortingen, zwellingen na een operatie of een ongeluk, littekens, gekneusde ribben, achillespeesklachten, nachtkramp, restless legs, menstruatiepijn, hooikoorts etc.

30 minuten:  € 34.00

45 minuten:  € 44.00